buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Falske løfter om kommunesammenslåing

Publisert: 08.sep.2017 22:06
Oppdatert: 08.sep.2017 22:24

Senterpartiet vil ha tjenester nært folk og ta vare på hele Norge. Vi er derfor sterkt imot å tvangssammenslå kommuner, da vi vet at de langsiktige konsekvensene vil bli sentralisering av både sykehjem, skoler, legesenter og NAV-kontor.

Høyres Kristian Tonning Riise gir falske løfter når han «garanterer» at ingen kommuner i Hedmark vil bli slått sammen med tvang. Tonning Riise sier det motsatte av det hans egen partileder forteller. Senest tirsdag 5. september ble Erna Solberg stilt følgende spørsmål av Fædrelandsvennen: Ønsker regjeringen å bruke tvang også i den kommende perioden? Her svarer Erna Solberg at «Det er det altfor tidlig å si noe om. Det beste er som alltid frivillige avtaler. Det er for tidlig å si hvordan det nye kapittelet blir, men det er ingen tvil om at det er behov for et nytt kapittel». Tonning Riise later altså som han kan garantere for at det ikke blir tvang, når Høyres leder åpner for det motsatte.

I vår tvangssammenslo Høyre, Venstre og Frp 31 kommuner og 11 fylker. Som en konsekvens av dette, har disse partiene vedtatt å tvangsnedlegge Hedmark fylkeskommune, og gjøre Hedmark og Oppland til «Region Innlandet». Høyres nestledere Bent Høie og Jan Tore Sanner har begge sagt fra Stortingets talerstol at kommunereformen skal forsette – en kommunereform der tvang har vært brukt som virkemiddel.

Hvis du ønsker tjenester nært der du bor fremfor tvangsammenslåing og sentralisering, bør du stemme Senterpartiet.

Stortingskandidat for Hedmark Sp

Ordfører i Åmot

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat