Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Falske nyheter

Publisert: 28.apr.2017 15:08
Oppdatert: 28.apr.2017 16:25

Arbeiderpartipolitiker og leder av Dobbeltspor snarest, Anne-Lise Bakken, belærer oss fjellvettreglene i HA 11. april, og bruker reglene på jernbanesaken i Hamar. Dog glemmer Bakken en viktig regel, «Grav deg ned i tide», og den burde Bakken og Dobbeltspor snarest benyttet for lenge siden.

I sin iver etter å få dobbeltsporet til Hamar i 2024, mener Bakken vi skal legge oss flate for Bane NOR og andre offentlige etater. Hva folket i Hamar mener, neglisjerer Bakken fullstendig.

I et desperat forsøk på å vinne folkeopinionen, opprettet Bakken aksjonsgruppa og nettstedet Dobbeltspor snarest, sammen med en håndfull andre seniorpolitikere i Arbeiderpartiet. Som redaktør ble eksjournalist i HA og Arbeiderparti-politiker Rolf Berntsen ansatt.

Både på dette nettstedet og på aksjonsgruppas Facebookside blir det jevnlig spredt falske nyheter og skremselspropaganda som en siste krampetrekning for å få gjennomslag for aksjonsgruppas hovedmål, å få dobbeltsporet i Hamar langs vestre trase.

Det siste eksempelet er også å lese i Bakkens innlegg i HA 11. april, at det er manglende enighet om trase gjennom Hamar som gjør at Dovrebanen skal ha blitt nedprioritert i forslaget til NTP. Stange og Ringsaker har gjort jobben sin, mener Bakken, men ikke Hamar. Jobben Bakken her snakker om, må da være å legge seg langflate for Bane NOR.

Tønsberg og Fredrikstad får dobbeltsporet inn til byen i 2024, mener Bakken, men ikke Hamar, på grunn av trasédebatten i Hamar. Vi tør da minne Bakken om at trasédebatten i Tønsberg er minst like heftig som debatten i Hamar, og at det ikke er vedtatt noen trase verken gjennom Tønsberg eller Fredrikstad. Det er altså mye som taler for at dobbeltsporet ender noen hundre meter fra stasjonene både i Hamar, Tønsberg og Fredrikstad i 2024. Forskjellen ligger i definisjonen av hva som er til Hamar, til Tønsberg og til Fredrikstad. Skal dobbeltsporet inn til stasjonene, må sporet gjennom byene. For Hamar betyr dette til Brumunddal.

Når løgnen og de falske nyhetene blir avslørt, tyr Dobbeltspor snarest til den lettvinte løsningen å slette kommentarene som avslører bløffen. Men det skal sies, når man har vært journalist i HA i en mannsalder, eller statsråd og stortingsrepresentant like lenge, og ikke oppnår større tilslutning for meningene sine enn det lederen og redaktøren for Dobbeltspor snarest gjør, da er det lett å ty til sletting, blokkering og personforfølgelse. Dessverre har vi opp gjennom historien sett mange eksempler på liknende metoder.

Derfor bør Dobbeltspor snarest nå avslutte sin aktivitet. Innlandet er ikke tjent med at dette nettstedet skal være talerør for dobbeltsporet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke