Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Fantastisk dag for mange
Sommerbåten

Publisert: 20.jul.2016 04:00
Oppdatert: 20.jul.2016 09:13

Fantastisk dag for mange av byens eldre 15. juli da NRK og Skibladner kom til byen i forbindelse med programserien «Sommeråpent». Beboerne på institusjonene i Hamar ble invitert av kommunen til arrangementet på brygga. På Prestrud/Kløverenga ble det av venneforeningen gitt tilbud om at det ville bli ordnet med transport for alle som ønsket å være med. I den anledning ble det lagt ut påmeldingsliste. Det var nødvendig for å få oversikt over hvor mange som trengte skyss, med eller uten ledsager.

Les også: Kjære Mjøsa, kjære Hamar, kjære Skibladner

Det resulterte i at 69 personer ønsket skyss. Tre rullestoltaxier ble bestilt for å kjøre pendel til og fra brygga. Kjell Erik stilte med en stor personbilhenger, som ble stablet full av rullatorer og rullestoler. På brygga var det reservert bord og stoler for oss, og der fikk vi servert en alle tiders god fiskesuppe, etterfulgt av en kopp kaffe.

Der vi satt hadde vi bra oversikt over arrangementet, som foregikk i det strålende været. Noen som fortjener ekstra oppmerksomhet og takk er den fenomenale jobben som ble utført av både Venneforeningen og bussjåførene. Den høye temperaturen denne dagen ble en ekstra påkjenning for disse folkene. Dette ble en svært minnerik dag for oss alle.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke