Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
FOTO: HELGE HAGEN
 
Farsdag

Publisert: 07.nov.2016 22:59
Oppdatert: 07.nov.2016 23:34

En novembersøndag omtrent midt på 1980-tallet. Husets to gutter inn på soverommet for å vekke far. Det er farsdag, og de lemper på en pakke som er i tyngste laget for små hender. – Vær så god pappa, det er spiker er beskjeden idet pakken dumper ned i senga. – Akkurat det jeg ønsket meg, kommenterte far.

Det har nok gått noen år siden denne farsdagen. Det dumpet nemlig en brosjyre ned i postboksen her om dagen. Det er farsdag kommende søndag, og her ble det fortalt om alt det som far ønsker seg til denne dagen. Og det er ikke småtterier far ønsker seg. Hele 84 forslag til nyttige artikler som kan gjøre hverdagen til far mye bedre. Men noen peker seg ut. Jeg falt for rengjøringstøflene.

Med rengjøringstøflene kan du skli rundt på golvet og gjøre det skinnende rent, uten å måtte ta i en mopp. Praktisk. Det får en vel også kalle skjeggstussemaskinen med oppsamlerskål. «Et apparat som gjør deg til både skjeggsjef og konge på badet», ifølge reklamen. Det kan også være greit med magnetisk armbånd for skruer og spiker, for ikke å snakke om en elektrisk sirkelsag til å skjære opp pizzaen, et speileggjern, et grillforkle med ølbelte og en elektrisk ølskummer.

Når vi er inne på mat: Et vaffelskåljern, en potetskruemaskin, verktøy laget av sjokolade «så fantastisk laget at det vil passe inn i enhver verktøykasse», et vinpuslespill der du ikke får åpnet flasken før du har løst puslespillet, og en kjølebag formet som en folkevognbuss. Med bacontannkrem kan far sovne inn til den deilige smaken av bacon uten å frykte Karius og Baktus. Mens vi er på badet: Toalettrull med Sudoku. Og med toalettgolf foran porselenet går det an å finpusse putten mens du …

Så spør du kanskje hvordan det gikk med farsdagspresangen fra husets to sønner? Jo, den ble raskt brukt opp. Av husets to sønner.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke