Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Feil av HA

Publisert: 03.feb.2017 17:44
Oppdatert: 03.feb.2017 18:07

HA skriver feil i en omtale av meg fredag. Jeg tok IKKE opp det mye omtalte lobby-møtet på Stortinget da jeg onsdag holdt et innlegg på årsmøtet til Hamar Arbeiderparti. Da avisas medarbeider etterpå spurte om jeg mente lobby-møtet, svarte jeg nei. Som jeg klart uttrykte i innlegget, kritiserte jeg særlig kommunestyret, og da medregnet Aps gruppe for å vedta trase øst.

Jeg sa i innlegget: 21. desember ble en dyster dag for Hamar Ap og en riktig svart dag for Hamar og Innlandet. Da vedtok kommunestyret trase øst, det eneste av fire alternativer for dobbeltspor som ikke er ferdig utredet. I beste fall øker vedtaket faren dramatisk for at dobbeltsporet ikke blir med i Nasjonal transportplan 2018-2021. Det igjen betyr utsettelse på ubestemt tid. Det er stor fare for Hamar Ap blir gjort medansvarlig for det.

Særlig derfor er det ubegripelig at våre folk i kommunestyret var med på vedtaket. Jeg skal likevel ikke dvele mer med møtet 21. desember. Nå er det viktig å se framover og gjøre det beste ut av situasjonen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke