Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Feil strategi å sette opp farten?

0
Publisert: 11.aug.2016 04:00
Oppdatert: 11.aug.2016 06:58

Tja, mulig det, eller er kanskje tiden moden for justeringer?

Etter at flere enn normalt er blitt tatt i fartskontroller, spesielt i Østerdalen, så er kanskje tiden inne for å gjøre noen justeringer av fartsgrensene på visse strekninger. For så vidt vites har ikke ulykkes frekvensen økt. HA angriper stortingsrepresentanten fra Frp, Tor Andre Johnsen, for å komme med et slikt forslag.

Vi er vel ikke noe overrasket over at HAs «røde» journalister og redaktører angriper et forslag som kommer fra ytterste høyre i norsk politikk, og ikke fra ens egne.

Undertegnede husker utmerket godt den tiden hvor fartsgrensene var 40 og 70. Aldri siden har det vært færre ulykker på norske veier som nå, med høyere og differensierte fartsgrenser.

Årsakene er vel trolig flere, bedre biler, bedre veier, bedre trafikk opplæring og flere trafikk sikringstiltak. Dette til tross for at trafikken er blitt mangedoblet. Så å kalle det feil strategi, er nesten bakstreversk.

Men fra å komme som et forlag, til å bli en realitet, er det trolig en lang vei å gå. Men kanskje også HA snart kan være mottakelig for endringer, selv om det kommer fra en politisk motstander, som ser på andre områder enn kunst og kultur?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke