hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Felles akuttsykehus

0
Publisert: 22.aug.2015 04:01
Oppdatert: 22.aug.2015 08:01

Takk til Frank Ophus som i HA 19. august tar opp mange sentrale spørsmål relatert til sykehussatsingen i innlandet og samtidig etterspør svar fra ordførerkandidater. Hamar Frp ønsker et felles akuttsykehus for innlandet. Vi ønsker et sykehus som kan tilby pasienter og spesialister det beste og mest moderne utstyret som er tilgjengelig og som har kompetanse på og erfaring fra å benytte dette utstyret. Et sykehus som kan ivareta pasienten fullt ut på best mulig måte.

For å bli best på det en driver med trenger man mye erfaring og et fagmiljø rundt seg som bidrar til økt kompetanse. Et lite sykehus vil ofte ha utfordringer med både å investere i moderne utstyr og det å ha nok pasienter til at fagpersonell får den mengdeerfaring og miljø som trengs. Hamar Frp er klar over at det dessverre vil ta tid å få på plass et slikt sykehus i innlandet og fram til da må vi ivareta Hamar Sykehus med de investeringer som trengs for å opprettholde et godt tilbud.

Et annet forhold Hamar Frp ønsker å sette fokus på er at mange av de polikliniske funksjonene som i dag delvis eller helt ivaretas av lokalsykehusene ofte kan ivaretas enda mer effektivt av avtalespesialister. Hamar Frp vil derfor arbeide for flere hjemler til avtalespesialister med lokal praksis i Hamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke