buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Finn deg en annen jobb, Jens!

Publisert: 18.apr.2018 12:55
Oppdatert: 18.apr.2018 13:03

Jeg tror vi alle er enige om at det som har skjedd, og skjer, i Syria, er en tragedie. Amerikanerne og russerne har som vanlig et sterkt behov for å markere at de liksom er sjefer her på den lille jorda vår. Da må de selvfølgelig engasjere seg på hver sin side i konflikten, og være med å bidra til enda flere tragedier og mer elendighet. En forunderlig innstilling: Hold fred, for faen! Hvis dere ikke slutter å drepe hverandre, så kommer vi og dreper dere.

Kjempetullinger! Ja, for også denne gangen sitter den største av alle tullinger borte i Amerika og leker sjefen over alle sjefer. Nå har han fått med seg England og Frankrike på galskapen også. Og bittelille Norge da? Joda. Vår tøffe og dyktige utenriksminister var på Dagsrevyen lørdag. Hun så ut som ei skolejente som kom rett fra rektors kontor og hadde fått kraftig og høylytt beskjed om hva hun skulle mene! Jeg har aldri sett henne se så fortapt ut som da hun sto der og måtte være enig i noe hun tydeligvis ikke var enig i. Stakkars jente.

Og så var det n’Jens da, stakkar, kanskje den minst krigerske av alle norske statsministre, han har jo ikke noe valg. Generalsekretær aldri så mye, det er de store som bestemmer.

Finn deg en annen jobb, Jens, du passer ikke til slike brutale jobber hvor du må være enig i å ta livet av folk. For det er jo det sjefene dine gjør med sitt overfall på Syria.

Faren din var fredsmekler, prøv heller det. Enten lykkes du, eller du mislykkes. Uansett, så har du gjort en hederlig innsats. Det blir aldri noe annet enn bra, det. Merkelig nok.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat