23. okt
 
Firefelts motorveg

Publisert: 29.jun.2017 15:27
Oppdatert: 29.jun.2017 15:43

Stange Frp beklager at kommunens politiske ledelse har vært mer opptatt av å kritisere prosessen enn å få konstruktive og gode løsninger for bilister, miljø og økonomi.

Uthuskryssaken har for kommunens politiske ledelse aldri handlet om hvordan krysset skal fungere for bilistene, men om å markere sitt politiske og administrative revir i møte med fellesskapets interesser.

Utbygging av firefelts motorveg redder liv i trafikken, og knytter regioner sammen. Til tross for store miljømessige og økonomiske merkostnader for å tilfredsstille politikere som ikke ser lenger enn sin egen nese, støtter Stange Frp Nye Veiers vurdering om at hensynet til trafikksikkerheten må veie tyngst.

Nye Veier viser handlekraft, og omstiller seg raskt til Stange kommunes urimelige krav for utbygging av Uthuskrysset. Selskapet sikrer fortsatt rask framdrift, og lover at de første maskinene vil være på plass allerede i august.

Suksessen Nye Veier starter bygging av E6 med 110 km/t fartsgrense sju år før planen, bygger veien forbi opprinnelig planlagt slutt i Brumunddal, og gir seg i denne omgang ikke før Moelv.

Hele 1,7 milliarder rimeligere enn opprinnelig plan, med betydelig redusert arealbeslag og miljøutslipp.

I god Frp-ånd gir dette mer vei for mindre penger, med høyere fart

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke