hacklink
18. sep
 
Fjelltak i Vang Almenning?

Publisert: 30.aug.2019 15:42
Oppdatert: 30.aug.2019 15:51

Hvem har sviktet? Hvem i all verden satt/sitter med saksinformasjon her? Vi vil ha informasjon om saksgangen her.

Fra nå av og inntil videre til mer informasjon blir gitt ligger nå alt ansvar i forbindelse med de miljømessige konsekvenser, folks sikkerhet langs veien og alle kostnadsmessige forhold som kan oppstå ved uttaket og trafikken.

Til: Vang Almenning, Skanska, Hamar Kommune herunder miljøavdelingen og kommunalsjef vedrørende vei/vann/avløp, Fylkesmannen herunder miljøavdelingen og samferdsel, Trafikksikkerhetsutvalget, Statens Vegvesen, Vellet, skolene og beboere i området.

Kommunalsjefen beklager. Ja det skulle bare mangle når en så stor sak bare passerer. Her kan han ikke vente på svar. Det må aksjoneres. Han må sørge for stopp i dette til alt er sikret.

Penger til regulering av dette forefinnes hos Vang Almenning og Skanska. Vang Almenning har i alle år hatt minimalt utlegg på sikkerhet i forhold til trafikk etter Gåsbuveien. Vang Almenning har bare tatt inn millioner av kroner i bompassering, parkering, utleie og hytte område inntekter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke