Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Stavanger 20160907. Havkonferansen i Stavanger. Næringsliv og forskere samles på Clarion Hotel Air på Sola for å gi innspill til regjeringen om hvordan Norge best kan utnytte det store potensialet som ligger i havet. Statsminister Erna Solberg sammen med Klima-og miljøminister Vidar Helgesen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 
Fjern ulvesonen!

Publisert: 09.jan.2017 23:36
Oppdatert: 09.jan.2017 23:39

Vidar Helgesens overprøving av rovviltnemda virker mer som et byråkratisk spill en fornuft. dagens føringer som Helgesen har bestemt bidrar til større ubalanse i elgbestand, flere ulveangrep på beitenæringen og skaper større frykt blant lokalbefolkningen for barnas sikkerhet i fremtiden. Mange faktorer som blir påvirket av en trangsynt rovviltspolitikk.

Fjern ulvesonen, gi rovviltnemda større myndighet til å avgjøre lokalforvaltning av ulvebestanden er den beste løsningen som fjerner det problematiske byråkratiet og forenkler prosessen til en fornuftig rovviltpolitikk. Ulven blir ikke utryddet av den grunn og har min fulle tillit til at rovviltnemda forvalter dette på best mulig måte for lokalbefolkningen.

Jeg er ikke ulvehater, er bare for en fornuftig rovdyrpolitikk som folk flest ute i bygda kan leve med.

Nestleder Sør-Odal Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke