Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
 
Fjerning av eit alvorleg samfunnsproblem
For ein del år sidan stod ein lokal, ung KrF-politikar fram og ope fortalde om korleis han sjølv hadde vore eit mobbeoffer.

Publisert: 26.mai.2017 14:17
Oppdatert: 26.mai.2017 14:48


Dette personlege initiativet har no kome til Stortinget! KrF har i fleire år arbeidd for at denne saka skulle kome på den nasjonale dagsorden, og no er vi der!

Les historien om Jørgen som ble mobbet, men som nå jobber døgnet rundt.

Sist veke stilte Stortinget seg bak eit forslag frå KrF om å innføra lokale mobbeombod over heile landet. Lokalt har KrF tidlegare fremja forslag om mobbeombod både på kommune- og fylkesnivå i Hedmark. Det har ikkje ført fram.

Difor er vi svært glade for at Stortinget vil realisere denne ordninga med ombod omkring i heile landet! Røynslene frå føregangsfylket Buskerud gir grunn til optimisme!

14 ungdommer satte opp forestilling om mobbing

Ordninga skal vera eit lågterskeltilbod om hjelp til elevar og foreldre. Det skal og vera enkelt å ta kontakt og reaksjonstida skal vera kort! Desse omboda skal vera ein viktig ressurs også for lærarar og rektorar. Dei som vert tilsett som lokale mobbeombod vil vera vakne vaktbikkjer i høve til skolar, kommunar og fylkesmenn!

Kampen mot mobbing handlar i høgaste grad om menneskeverd og likeverd. KrF manar til ei djuptgripande mobilisering med grunnlag i at mobbing ikkje skal ha sin plass verken i skolen eller i samfunnet elles! Ja, det er ei ideell målsetjing, men noko mindre vil vera eit svik mot offera!

Vi ser framtida i møte med ein høgare grad av optimisme i denne saka enn nokon gong tidlegare!

Stortingskandidat Hedmark KrF

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke