hacklink
buy instagram followers
19. sep
OSLO: «Fjordbyen» i Oslo med Aker brygge.
Foto: Håkon Mosvold Larsen, NTB SCANPIX
 
«Fjordbyen» er en berikelse for Oslo
Aftenposten skrev i en artikkel forleden at «Fjordbyen er en berikelse for Oslo» og forteller for øvrig leserne at visjonen om å omgjøre områdene i sjøkanten til attraktive områder for folks rekreasjon ved sjøkanten er oppnådd.

Publisert: 22.jul.2016 04:00
Oppdatert: 22.jul.2016 09:35

Og der beboerne har tatt områdene på Tjuvholmen etc. og de nye bademulighetene på Sørenga i bruk med den største selvfølge etter at strandsonen er frigjort.

For øvrig skriver Aftenposten i en annen notis at «Strandsonen forsvinner» i Norge som helhet, og at den er redusert med 30 prosent fra 2005 til 2015 ifølge tall fra SSB.

Skal da vi i Hamar avstå grunn til Jernbaneverket (JBV) slik at de her hos oss kan legge det kommende dobbeltsporet i vår flotte strandsone og dermed være med på å øke nedbyggingen av landets frie strandområder?

Nei, det vil ikke de fleste av oss i denne byen, og det vil selvsagt ikke Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone.

Skibladner og folkets samlede suksess ved strandsonen vår sist uke bør klargjøre for de fleste (også skeptiske motstandere) at den vil vi beholde og selv ha «hånden på rattet» til å utvikle vår elskede strandsone videre over tid. Eksempelvis med et stort springvann/fontene ute i Mjøsa.

Strandsonen vår er vår felles og største ressurs og er en gedigen «herlighetsfaktor» for oss innbyggerne.

Fint om mange vil sende inn protest og høringsuttalelse til JBV innen svarfristen og den er 16. september.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke