hacklink
18. sep
 
Flere kvoteflyktninger
Flyktningdebatten

Publisert: 26.aug.2016 04:01
Oppdatert: 26.aug.2016 10:35

I perioder med lave asylankomster, kan Norge ta imot flere kvoteflyktninger for å holde hjulene i gang i mottaksapparatet, foreslår KS. Er det norske samfunnet gått helt av skaftet? Dette blir omtrent som om brannvesenet har lite å gjøre, så går de rundt og tenner på hus for å holde hjulene i gang.

For å takle den store migrasjonsbølgen, som dukket opp i fjor høst, ble det ansatt over 600 nye medarbeidere i Norge. Over 400 ble midlertidig ansatt, og hoteller og overnattings steder ble leid inn for å takle den akutte krisen.

Nå ønsker altså KS å belaste norske skattebetalere dette som en permanent utgift for AS Norge, for å lage fiktive arbeidsplasser. Helt sjukt. Man kan like gjerne sende politiet ut på kriminelle tokt, slik at de har noe å jobbe med. Eller hva med å starte en liten krig, for å opprettholde forsvaret?

For å si det mildt, blir jeg lettere sjokkert av det norske byråkratiet, som i det heletatt våger å fremme den slags forslag. Jeg trodde faktisk at det var politikerne som kom med politiske forslag og gjorde politiske vedtak, og ikke byråkratiet som er ansatt for å utføre de politiske vedtakene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke