Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Flere spørsmål til Busterud

Publisert: 14.jun.2019 13:20
Oppdatert: 14.jun.2019 13:25

Jeg ser i HA 6. juni at ordfører Einar Busterud har samme problem som andre med å svare på spørsmål i HA som blant annet gjelder egne uttalelser om midtøstenkonflikten.

I spørsmål 1 fikk jeg ikke svar på hvordan Norsk Folkehjelp kan drive hjelpearbeid på et sted hvor de ikke slipper inn.

Jeg fikk heller ikke svar på spørsmål 2, om hvordan Hamas kan få tilgang til tusenvis av raketter fra Iran. Dette er jo underlig, siden Busterud mener at Gaza er et lukket fengsel.

Jeg fikk heller ikke noen forklaring på om han mener grensen mellom Egypt og Gaza er åpen eller stengt, i spørsmål nr. 3. Men han mener selvfølgelig at et fengsel er lukket på alle kanter. Derfor mitt spørsmål nr. 2. Utrolig at det bare er grensen mellom Gaza og Israel som det er aktuelt å klage på for forståsegpåere.

Jeg fikk heller ikke svar på om Busterud mener at det var nødvendig med den lille pallen med varer som Ship to Gaza prøvde å smugle inn sjøveien.

I mitt femte spørsmål får jeg til svar at Norsk Folkehjelp driver et opplæringsprogram for skole- og barnehagebarn. Vi vet utfra palestinaarabernes egne uttalelser og deres utlagte videoer, at barna læres opp til å hate jøder, og de lærer også hvordan de skal drepe dem. I deres skolebøker er ikke Israel nevnt som land eller vist på kart. Hva gjør Norsk Folkehjelp med det?

Jeg er blitt mektig lei av alle som kommer med påstander de ikke kan stå inne for med en forklaring.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke