hacklink
18. sep
 
Flertallet svikter det norske folk

Publisert: 12.jun.2017 23:09
Oppdatert: 12.jun.2017 23:09

H/Frp-regjeringen vil ikke at flyktninger og migranter skal få økonomiske særfordeler som nordmenn ikke får. Men da Stortinget denne uka behandlet saken så sviktet MDG, SV, Ap, SP, KrF og V det norske folk fullstendig. De stemte ned H/Frp-regjeringen sitt forslag, slik at nordmenn diskrimineres.

Frp har flere ganger blitt beskyldt for både å skape rasisme og spre fremmedfrykt. Det er feil. FrP mener at hvert enkelt individ er unikt og at alle mennesker må behandles likt uavhengig av kjønn, etnisitet, status eller religion. Frp er opptatt av likebehandling og ikke forskjellsbehandling eller særbehandling. Det er ikke likebehandling, som skaper misunnelse og irritasjon, som igjen dessverre kan bidra til en negativ holdning ovenfor nye landsmenn og i verste tilfelle rasisme, men særbehandling.

H/Frp-regjering ønsker å endre det norske velferdssystemet slik at arbeidslinjen fortsetter å styrkes og at folk flest blir behandlet likt. Det er både logisk og rettferdig. Dessverre så ønsker Stortingsflertallet, inkludert våre såkalte støttepartier V og KrF, særbehandling og diskriminering. Det er ulogisk, urettferdig og meget provoserende. Å gi flyktninger særbehandling når det gjelder økonomisk stønad fra det offentlige, vil verken bidra til økt integrering eller økt sysselsetting.

Det vil heller kunne føre til økte gnisninger og økt konflikt mellom nordmenn og flyktninger. Særbehandling av flyktninger og gode offentlige stønader, kan resultere i at flere flyktninger velger å komme til Norge for å få tilgang på våre velferdsgoder. Det er en ond sirkel, og det overrasker meg at stortingsflertallet ikke ser det. Det er nemlig ikke bare ulogisk og urettferdig å gi personer som aldri har vært i Norge og aldri bidradd med noe i det norske samfunnet, særfordeler nordmenn ikke har eller aldri vil få. Det er også meget naivt å tro at særbehandling og gode økonomiske incentiver, ikke vil påvirke flyktninger og migranter til å velge Norge som sitt reisemål, i stedet for andre Europeiske land.

H/Frp regjering la frem et godt forslag, som ville bidradd til å heve terskelen for å få tilgang til norske velferdsgoder, mer likebehandling, rettferdighet og en ytterligere styrking av arbeidslinjen. Men dessverre sviktet Stortingsflertallet, V og KrF, slik at nå blir det motsatte tilfelle.

Stortingsrepresentant Hedmark Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke