buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Flyktninger fra krig til Norge
Flyktningsituasjonen

Publisert: 18.feb.2016 04:00
Oppdatert: 18.feb.2016 11:08

Norge har over fem millioner innbyggere. Vi har lite innbyggere i forhold til de fleste landene til Europa. I fjor tok Norge imot 30.000 flyktninger, og de synes at 30.000 er for mye, men jeg mener minst 50.000 flyktninger skal komme til Norge. Jeg er for at flyktningene fra krig skal komme til Norge fordi:

• Alle fortjener et bra liv

• At de ikke skal være redd for å dø hver dag

• Norge trenger flere innbyggere for at alt skal funke.

Andre grunner til at jeg vil flyktningene skal komme til Norge, er at vi har plass og er et av de rikeste landene i verden. Penger er ikke så stort problem, synes jeg. Men hvis penger er et problem. så kan for eksempel to familier bo i ett hus. Da blir det billigere og lettere for dem. Jeg tror mange barn og voksne vil hjelpe med dem, men hvordan?

For eksempel: Skoler kan arrangere kampanjer som at foreldre og barn kan løpe; jo flere runder de løper jo mer penger de gir til dem som tar flyktningene til Norge. Det finnes utrolig mange måter til å tjene penger på. Det er veldig mange som sier de fleste flyktningene er utakknemlig for at de kommer til Norge, men det betyr ikke at alle flyktningene er utakknemlige.

Tenk at du er en av flyktningene som har ikke sted å bo, noe å spise og prøver å flytte til et sted der du kan ha et tak over hodet og noe å spise, men de ikke lar deg komme i landet. Hva hadde du følt? Hva hadde du gjort?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat