15. sep
 
Flyktninger, innvandrere og kostnader
Innvandringsdebatten.

Publisert: 18.mar.2016 04:00
Oppdatert: 18.mar.2016 09:56

En svale gjør ingen sommer, men jammen var det godt å lese og høre Erle Eide Nyhus i HA og TV. Erle må være en perle. Det skal mye kløkt og mot til å stå frem for sine idealer mot en massiv egoisme som i dag råder blant «folk flest».

Kan vi gi litt av vår overflod, er det greit, men skal det kanskje koste, nei da er vi oss selv nok. Det er godt at det finnes ungdom som tenker selvstendig, ser forskjell på urett og rett.

Skepsisen til innvandrere og frykten for velferden er stor blant de eldre og «folk flest», det vil si de som hele tiden higer etter mer materielle goder, eller at de kanskje i lengre tid, ulovlig har «navet».

Jeg antar at noen partier er redd for å miste stemmer som bevisst eller ubevisst heller til ABBs holdninger, som ble «fordømt» med roser i 2011.

Partilederne i alle partier burde i klartekst ta stilling for eller mot, selv om de midlertidig ville miste stemmer. Det er vel bare Frp som har tonet flagg her. Media plikter å være de som går foran og informerer om fakta, hva som er sannhet eller løgn.

Det er ikke flyktningene som er årsaken til at de velger å rømme fra landet og prøver å få levelige vilkår i et nytt land. Misnøye finnes over alt, det er bare å gi dem masse våpen og som tjener stormaktenes interesser i området.

Det blir lettere å bli rettferdiggjort ved å destabilisere et land en ikke liker, enn selv å gå inn med militærmakt for å oppnå det samme. De katastrofale følger rammer folket, mens de ansvarlige går fri. Jeg håper virkelig at Erle har satt i gang noe som vil redde menneskeheten og nestekjærligheten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke