Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Følg med i timen!

Publisert: 12.mar.2019 14:59
Oppdatert: 13.mar.2019 08:56

Et alternativ for å bygge ny svømmehall på Brøttum er å plassere den i nordre enden av grusbana. Vi kan ikke la dette skje. Plasseringen vil forandre helhetsinntrykket av Brøttum sentrum slik at det åpne rommet forsvinner. I dag er det en åpen synslinje fra skolen mot kirka. En god linje for øyet.

Om det foreslåtte alternativet blir vedtatt av oss politikere, får brøtningene en kasse plassert midt i bygda si, og åpenheten forringes. Innsynet mot skolegården blir mindre. Grusbana er allerede blitt mindre etter at det ble anlagt en løpebane rundt. Et basseng forsyner seg enda mer av grusbana, og tar også av det vedtatte utearealet pr. elev. Den foreslåtte plasseringen er mot et trafikkområde.

Jeg mener vi må se etter en annen plassering. Det haster, skal vi komme i gang, sies det fra administrasjonens side. Akkurat dette hører vi politikere ofte. På Brøttum har vi forhastet oss tidligere. Ordføreren har selv uttalt at hadde vi visst det vi vet i dag, burde nok gymsalen vært større på Brøttum skole. Hadde forarbeidene vært gode nok, hadde noen funnet ut hvordan tilstanden er i bassengbygget for lenge siden.

Brøtninger, nå må dere følge med i timen. Ringsaker Senterparti kommer til å følge saken tett, slik at Brøttum ikke ender opp med et alternativ de ikke vil ha.

Ringsaker Sp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke