17. sep
 
Følger han ikke med?

Publisert: 14.aug.2018 14:57
Oppdatert: 14.aug.2018 15:05

Thor Krefting Nissen kommer med underlige utsagn i HA 7. august. Det virker ikke som han følger godt nok med i det som skjer i Israel og omegn. Og det han kaller Israels slaver, kan det være de som har vært så heldige å få et arbeid til livets opphold av jødene han mener? Han mener 250 lastebillass til Gaza daglig ikke forslår stort til hver enkelt palestiner. Nå var jeg litt beskjeden når det gjaldt varene inn til Gaza fra Israel, for det riktige er 283 vogntog hver dag i gjennomsnitt i første halvår av 2018. Men hvor lenge skal palestinaaraberne være på babystadiet og måtte mates hele tiden? Når skal disse som vil være selvstendige kunne produsere noe sjøl? De har aldri noe problemer med å skaffe seg våpen og ammunisjon uten Israels hjelp. Og om Nissen ikke har noen tiltro til Palmer-kommisjonen, hadde tydeligvis FN det. En «palestinsk» statsviter ved navn Abdel Sattar Qassem stiller et spørsmål: Får jeg gi et råd til dere europeere? Slutt å sende penger til de palestinske selvstyremyndighetene! Andre beboere på Gaza har uttrykt at å boikotte Israel, hjelper dem ingenting. De ønsker å leve i frihet og fred, noe de ikke får under Hamas. Men dessverre så bryr ikke boikotterne seg om hva de vil, disse som de later som de vil hjelpe, ved å boikotte ting de ikke har bruk for.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke