Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Folk er rare
Koigen søndag morgen

Publisert: 01.aug.2016 04:00
Oppdatert: 01.aug.2016 09:42

Folk er rare, og noen folk er rarere enn andre. For eksempel er det noen – ikke mange, men mange nok – som forlater den fine gressplenen de har rastet på, og latt søppelet etter seg ligge omkring.Pappkrus og tallerkener, papir, plast, engangsgriller og annet.

Avfallsdunken står der to meter borte, men de kaster heller skrotet bak seg på plenen, heller enn å gå fire skritt til dunken. De vil heller la kommunens folk rydde etter seg. De gir blaffen. Verst er det på plenen ved den borterste parkeringsplassen. Andre som kommer – som ikke liker å sitte i søppel - må selv rydde, før de kan slå seg ned og nyte søndagen. For kommunens folk, kommer ikke før mandag.

Disse rareste, har fått et navn: Miljøsvin. Men vi vet ikke hvem de er, for de har forduftet. Og de kler seg, - og ser vel ut - som andre folk?

Hvordan har de det hjemme hos seg, slike? Kaster de avfallet på gulvet, og lar det ligge der? Til mor eller bestemor kommer og rydder? For det kommer vel ingen fra kommunen?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke