17. sep
 
Folk ønsker å bo i Ottestad

Publisert: 04.jun.2019 15:04
Oppdatert: 04.jun.2019 16:11

Nærheten til Hamar og Mjøsa, flotte naturområder, gode barnehager og skoler og et bra servicetilbud gjør Ottestad til Stanges mest populære sted å flytte til. Det gjør også at det blir et veldig press på dyrka mark. Derfor må den store utbyggingen i Åkersvika Hageby ønskes hjertelig velkommen! Dette er alternativet til å bygge ned dyrka mark! Nærmiljølista skriver at de ønsker at utbygging og fortettingen i Ottestad bør holdes på vent, fordi det må bygges veier og nye skoleplasser først. Ja, må det det? Det er jo en klassisk «høna og egget»- problematikk. For det er jo faktisk de nye skattebetaleres penger som skal være med på å finansiere nye tilbud. Og vi må huske at planen for ferdigstillelse av hele Åkershagan ikke er før i 2025. At vi lar dyrka marka ligge, er jeg helt enig med Nærmiljølista i, men da må vi åpne for utbygging andre steder. Det er en pris vi må betale for å la dyrka mark i fred.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke