hacklink
18. sep
 
Folk som bryr seg

Publisert: 06.sep.2017 15:13
Oppdatert: 06.sep.2017 15:18

Vi hører så mye negativt om folk som ikke bryr seg, men lite om de som virkelig står på for andre. Derfor ønsker jeg å fortelle min historie.

Jeg går til fysioterapeuten hver tirsdag, og drosjen henter og bringer meg dit. Men en tirsdag skulle jeg på 60-90-treff i kirkestua, og på grunn av en misforståelse ble aldri drosjen avbestilt.

Da de kom for å hente meg og jeg ikke var der, kunne de bare ha dratt videre, men det gjorde de ikke. De kontaktet hjemmesykepleien som kom og gjennomsøkte huset, og ringte min sønn. Da heller ikke han visste noe, ga de ikke opp, men gikk til naboene for å spørre dem. De hadde hørt at jeg og ei venninne skulle et sted, og de antok at det var dette treffet. Da ringte hjemmesykepleien igjen til sønnen min, som ringte menigheten og fikk bekreftet at jeg var der.

Da jeg kom hjem igjen, visste jeg ikke om hva som hadde pågått, før hjemmesykepleieren kom og sa at jeg hadde vært etterlyst. De fortalte om innsatsen som hadde blitt lagt inn mens vi satt og koste oss i kirkestua.

Dette må være å bry seg på sitt beste. Denne gangen var heldigvis alt i orden, men det er virkelig betryggende å vite at så mange er villige til å stille opp når det trengs.

Jeg ønsker å sende en varm hilsen til alle som var med på å bidra til at jeg ble funnet igjen uskadd.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke