Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Folkeaksjonen svarer Berntsen

Publisert: 18.jan.2019 14:02
Oppdatert: 18.jan.2019 14:09

I flere innlegg etterlyser Rolf Berntsen en forklaring på antall underskrifter som står bak Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar. Han skriver:

« Smebye skryter stadig av å ha 6.000 underskrivere bak seg i kravet om trase øst.»

Her er det intet mindre enn to feil i samme setning.

Dette skrev Rolf Berntsen 18. januar.

For det første skryter jeg / vi ikke stadig av antallet underskrifter. Jeg tror det er godt over ett år siden et tall om dette kom fra oss, noe sikkert Berntsen kan sjekke i sitt eget arkiv. Vi er heller ikke så opptatt av nøyaktig hvor mange som støtter oss, men som leder i Folkeaksjonen kan jeg i alle fall si at det er noen tusen.

Det er for øvrig i sterk motsetning til den aksjonen Berntsen selv var svært aktiv i, Dobbeltspor Snarest. Den hadde ved sin nedleggelse i juni 2017 kun 419 underskrifter. Det burde være et tankekors for de som ledet den aksjonen at den ikke fikk større oppslutning.

Da Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar ble etablert i 2011 var målet å frigjøre strandsonen, noe som har vært vårt mål helt siden den gangen.

Ellers kan en jo lure på hvorfor Berntsen er så opptatt av dette. Uansett vårt underskriftsantall, handler jo denne saken om valg av trasé, i strandsonen foran Hamars historiske sentrum (Vest) eller et annet sted, hvor en stasjon ved Vikingskipet (Øst) nå er eneste gjenstående alternativ.

Vi håper debattanten heretter konsentrerer seg om saklige argumenter for og imot alternativene. Det er tross alt bedre å sparke ballen enn motstanderen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke