23. okt
 
Arbeiderpartiet: For? Eller mot?

Publisert: 26.apr.2018 12:22
Oppdatert: 26.apr.2018 13:05

HA meldte 26. april at Arbeiderpartiet kom til siste kommunestyremøte med en rekke nye forslag til ny kommuneplan – etter at prosessen har pågått i to år og innstillingen tidligere er vedtatt i formannskapet. Det smaker av mangel på respekt for kommunale organer å komme med nye forslag i siste time, mente ordfører Einar Busterud. Gruppeleder Torill M. Nysæter i Ap syntes mye av kritikken var ufortjent.

Samtidig har fellesnemda for fylkestingene og fylkesrådet vedtatt kompensasjon for lengre reiseveg for ansatte når Hedmark og Oppland slås sammen til et fylke. Frp foreslo plutselig i siste vedtaksmøte – etter en forutgående lang prosess og drøftinger – at ordningen skulle begrenses til to år. Da mente Aps Bjørn Jarle Rødberg-Larsen at det var på grensen til useriøst å komme med et nytt forslag helt på tampen. «Jeg synes ikke man tar de ansatte på alvor når man kaster det fram på sluttstreken», sa Rødberg-Larsen ifølge HA.

Les om møtet i fellesnemnda.

Det er vel når man forsøker å ri to hester samtidig at sjansen for å forskreve seg er størst.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke