hacklink
18. sep
 
For folk flest?

Publisert: 05.sep.2019 14:41
Oppdatert: 05.sep.2019 14:55

Før kommunevalget i Ringsaker bør vi tenke over hva slags prioriteringer som er best for innbyggerne. Det mangler ikke på store oppslag med kommunens administrasjon og politiske ledelse som skryter hemningsløst over resultater de mener å ha oppnådd.

Sjølsagt er det bra med økende folketall, byutvikling og nyetablerte bedrifter, men hva er prisen innbyggerne må betale?

Det er lite skryt om Ringsakers plass på rankinglista over pleie og omsorg. Hva med de fleste av kommunes innbyggere som bor spredt utover bygdene, vi har snart ikke kjørbare veier? Sjøl bor jeg forholdsvis sentralt, men jeg og de fleste naboer i grenda må kjøre vann - som i U-land.

Slik kommunen nå er styrt havner skattepengene våre i urbane strøk, vi har en ledelse som har litt for tett kontakt med enkelte næringslivstopper slik at en del saker blir avgjort på bakrommet. Ringsaker kommune ligger på landstoppen når det gjelder nedbygging av matjord. Lite å være stolt av.

Likevel greier sittende ordfører å gå stort ut i avisen mot Odd Amund Lundbergs salg av noen tomter på Jessnes på udyrket skogsmark Slik hets av en politisk konkurrent burde hun være for god for.

Dette var noen tanker fra en gretten gammel gubbe før valget.Det er viktig å bruke stemmeretten og jeg håper på en endret retning. Sjøl heier jeg på Odd Amund, en fersk politiker med bratt læringskurve og som kjenner folk flest.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke