buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
MELK: Ikke bare bare.
ARKIVFOTO
 
For lite melk om kvelden

Publisert: 24.okt.2017 08:13
Oppdatert: 24.okt.2017 08:23

Vi drikker for lite melk om kvelden, fordi vi kikker så mye på skjermen på mobiltelefonen at vi ikke har tid til å spise kveldsmat. Og de som likevel klarer å få i seg noe mat, har ikke tid til å få snakket sammen mens de spiser. Og helst ville vi hatt kronprinsesse Mette Marit eller Petter Northug ved siden av oss under det kveldsmåltidet vi ikke har tid til å spise eller tid til å snakke med noen underveis i. Og dessuten, de fleste som spiser kveldsmat gjør det utelukkende fordi de er sultne.

Verden er sannelig ikke enkel, i hvert fall ikke for dem som har tatt mål av seg til å selge oss melk til bruk under kveldsmaten. Meieribransjen har satt forskere på jobben, og resultatene gir utfordringer til en bransje som har tatt mål av seg til å slå et slag for kveldsmaten, og samtidig et slag for den gode praten med våre aller nærmeste. Samtidig som vi drikker melk, selvsagt.Det er i det hele tatt delte meninger om det er noen vits i å spise kveldsmat. Og må vi absolutt snakke med noen, og må disse noen være familien?

Resultatene fra undersøkelsen viser at under halvparten spiser kveldsmat ofte. Bruk av sosiale medier peker seg ut når årsakene til at vi ikke spiser kveldsmat, drikker melk og snakker sammen til kvelds skal forklares. Her er enigheten stor. Et flertall mener at alle de andre bruker for mye tid på disse mediene. De fleste menn mener kvinner bruker for mye tid på rengjøring. Dette er kvinnene uenig i. De fleste kvinner mener menn jobber for mye. Det er mennene uenig i.

Melk.no tar mål av seg til å slå et slag for kveldsmaten, og samtidig et slag for den gode praten med våre nærmeste. Også her er enigheten stor: De nærmeste er ikke akkurat førstevalget. Mange ville gjerne hatt med en forsker ved bordet. Bra det, så kunne den ha forklart hvorfor vi også helst ville hatt med en kongelig eller en idrettskjendis ved bordet når vi skal oppdatere oss på det siste på Facebook før sengetid. Melk.no kunne visst tatt på seg enklere oppgave. Det kan vi kanskje bli enige om?

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat