Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
For mye Møllers tran i Brumunddal?

Publisert: 25.jan.2018 15:21
Oppdatert: 25.jan.2018 15:28

Fremskrittspartiet i Ringsaker er i en interpellasjon til ordføreren sterk kritisk til pengebruken ved å bygge ny gang og sykkelvei til 12 millioner kroner over Buttekvernmyra i Brumunddal. Det er vel litt sent å komme med dette nå? Arbeidet er vel i gang? Selv har jeg to ganger tatt dette opp i forbindelse med utbedringen av Nordåsvegen, hvor det ikke er penger til å gjøre den jobben ordentlig.

Dette prestisjeprosjektet er bare noen få hundre meter langt og får fortau og sykkelbane adskilt. Dimensjonene er mer tilpasset byer på Oslos størrelse enn vår by. Samtidig utbedrer Statens Vegvesen gang- og sykkelveien fra Extra til rundkjøringen så denne blir enda bedre. Myke trafikanter har allerede svært gode og trygge forbindelser på denne stekningen.

Samtidig skriker andre områder etter nødvendige utbedringer det ikke er penger til. Det er fristende å spørre om noen har tatt for mye Møllers tran når man ser gjennom dette prosjektet. Veien over Buttekvermyra kunne vært første del av en ny omkjøringsvei for sentrum nord/øst. Det ville spart Kirkevegen sør for store kostnader og inngrep på eiendommer.

Bygges den nye gang- og sykkelveien som planlagt nå forsvinner den muligheten. Kommunen bør stille disse klattarbeidene i ro til vi har en komplett plan over sentrum med omegn både for omkjøringsveier og gang- og sykkelveier. Ellers risikerer vi at enkeltprosjekter kan stå i veien for gode komplette løsninger.

Brumunddal

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke