hacklink
18. sep
 
For økte forskjeller

Publisert: 08.okt.2018 17:07
Oppdatert: 08.okt.2018 17:12

Mandag ble regjeringens forslag til statsbudsjett for 2019 lagt frem. Blant punktene i budsjettet finner man blant annet nye runder med skattelette, som igjen kommer de rikeste til gode. Mens de som tjener over én million får 1200 kroner i skattelette hver, får folk flest bare 300 kroner, eller 25 kroner i måneden. Samtidig går pendlerfradraget ned, og bompengene øker i rekordfart.

Den vanlige mannen i gata straffes. Dette understreker at vi har en regjering som ikke bryr seg om økte forskjeller, og som nok en gang svikter de svakeste. Senterungdommen vil ha et mer progressivt skattesystem der skatten reduseres på lave inntekter og økes på høye inntekter. Kampen mot ulikhet i samfunnet er en av vår tids største oppgaver, og det er derfor svært skuffende at vi har en regjering som drar i motsatt retning.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke