Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
B3: Er blitt et meget godt busstilbud, mener Harald Nordbye.

Foto: Christian E. Bergheim
 
Forbedret busstilbud
Den nye bussruta B3 – også kalt IKEA-bussen – så dagens lys for snart 1 ½ år siden. Den ga halvtimes ruter i begge retninger på hverdager og timesavgang på lørdager.

Publisert: 05.sep.2016 04:00
Oppdatert: 05.sep.2016 11:22

Ruta hadde mangler som jeg har beskrevet både i avisinnlegg og tatt opp med Hedmark Trafikk. I ruteendringen fra 22. august er disse innvendingene imøtekommet, og B3 tilbyr i dag et meget godt busstilbudet med gode overganger til/fra tog på Hamar. Endringene innebærer:

• To nye kveldsavganger på hverdager som gir buss kl 22 og 23 fra Hamar Skysstasjon både sør- og nordover til Stange og Brumunddal i korrespondanse med tog fra Oslo

• Lørdagsrutene er endret slik at bussen nå møtes på Hamar på hel time i korrespondanse med tog hver time hele dagen fra kl 9 til kl 2 om natta• Ny søndagsrute annenhver time, – også i korrespondanse med tog på Hamar

LES OGSÅ: Nå kan du kjøre fra Stange til Ringsaker uten å bytte buss

Disse endringen bør alle som bor på strekningen Stange–Bekkelaget–Hamar sentrum–Hamar Vest–Olrud–IKEA–Brumunddal merke seg. For at tilbudet skal ha framtid, må det brukes. Nå er det opp til folk flest å la bilen stå og gi bussen tilstrekkelig trafikkgrunnlag.

Jeg henstiller Hedmark Trafikk om å holde bussene tilbake på Hamar inntil fem minutter dersom Oslo-toget er forsinket. Jeg har flere ganger sett bussavganger på hel time kjøre i samme øyeblikk som toget stopper. Det er trist og unødvendig, særlig på kveldstid da det er få andre tilbud.

Takk til Hedmark Trafikk for endringene og utvidelsene av B3.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke