Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Fornuftig avgjørelse

Publisert: 20.jun.2019 12:54
Oppdatert: 20.jun.2019 13:30

Ringsaker Frp er meget glad for at den svært omtalte mobbesaken i Ringsaker av en elev i skolen ikke ble anket. Det er svært viktig for vedkommende det gjelder og ikke minst for å vise at man tar dette på alvor. Meget fornuftig. Hva hjelper det andre hvis de er i samme situasjon? Jeg er svært redd at vi har flere tilfeller av mobbing av svært alvorlig karakter.

Nå må mobbingen tas på alvor om det er på skolen, på skoleveien, på nettet eller om det foregår på fritidsaktiviteter, og til og med i barnehagen. Dette er så alvorlig for de det gjelder, og det å bli satt utenfor sosialt er helt forferdelig, ikke minst psykisk. Tenk selv å bli mobbet, eller oversett, hva ville det gjort med en? Hvorfor mobbes det? Sikkert flere faktorer som er årsak til det, og derfor må det tas tak i overfor både mobbeofre og de som mobber.

Vi mener fortsatt at et mobbeombud i kommunen er viktig for at de som mobbes kan ha noen å henvende seg til dersom skolen ikke gjør de nødvendige grepene, og ikke minst til hjelp i saksgangen for å løse det så raskt som mulig. Da det også kan finnes skoleansatte som mobber elever, hvem skal da elevene føle tiltro til og henvende seg til? Jeg tror at mobbeombud kan være et godt virkemiddel.

Vi håper at det nå blir satt inn riktige tiltak slik at elevene får den skolehverdagen de har krav på. Er glad det var den tverrpolitiske enigheten når det gjaldt nei til anken, så nå håper jeg også at vi politisk kan stå sammen for å bekjempe problemet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke