buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Forsikring med bismak

Publisert: 28.des.2018 10:02
Oppdatert: 28.des.2018 12:56

Må si jeg ble ganske opprørt når jeg leste i Hamar Arbeiderblad om den eldre damen i Brumunddal som opplevde en veldig dårlig behandling av sitt forsikringsselskap Sparebank 1 Forsikring.

Er det virkelig nødvendig å behandle eldre folk på denne måten?

Personlig har jeg aldri hatt polise i dette selskapet; men har kjennskap til det gjennom en god venn av familien.

Ofte hører jeg at et forsikringsselskap ikke er bedre enn din personlige kontaktperson eller ved første skade. For denne damen må alt ha gått feil.

Uansett er vel nevnte forsikringstaker helt uskyldig, når det er naboens hus som har forårsaket skaden. Skal det da betales egenandel?

Man blir litt skremt når en leser om så dårlig behandling av en uskyldig tredjepart som i dette tilfelle.

Jeg kan fortelle at vår familievenn også var kunde i dette selskapet. Med 2-3 telefoner greide vi å redusere årspremie for denne vennen, som også akkurat hadde blitt enke, fra 20.000 til 12.000 kroner med eksakt samme inndekning. Det var litt skremmende.

En får også litt vond smak i munnen, når din saksbehandler i banken prøver å få deg tilbake som kunde på forsikring, når det nettopp er det selskapet som har vært så ublu på sine premier.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat