17. sep
 
En forsøpling av jernbane- debatten

Publisert: 03.apr.2018 14:04
Oppdatert: 03.apr.2018 14:21

Sven E. Godager kaller undertegnede for en mester i forvrengte fakta uten å forsøksvis gi noen form for begrunnelse. Godager unnskylder egen bruk av forvrengte fakta med at det handler om «symbolikk, matter of speech». Jeg klarer ikke å forstå poenget med å bruke feil fakta begrunnet med symbolikk.

Sven E. Godagers innlegg 3. april.

For meg er bevisst bruk av feil fakta i prinsippet likestilt med tyveri. Jeg ser ingen prinsipiell forskjell mellom å tilrane seg folks meninger basert på feil fakta, og det å tilrane seg materielle goder. Godagers ubegrunnede personangrep og hans bruk av feil fakta representerer en unødvendig forsøpling av jernbanedebatten.

Eldre menn burde opptre som forbilder for yngre generasjoner. I jernbanesaken ser vi dessverre mange eksempler på det motsatte.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke