Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Forundret over HA

0
Publisert: 25.jul.2015 04:00
Oppdatert: 25.jul.2015 09:03

Vi forbauses til stadighet over HA. I nettutgaven har avisa en sak om Næra saken fordi en advokat har blandet Buchardts planer om bygging i strandsonen i kommunen inn i nevnte sak. Vi forstår at det er agurktid, men ikke at den er så tilstedeværende at HA griper til ethvert halmstrå uansett om det har aktuell substans eller ikke.

At advokat Westrum med dette krampaktige forsøket prøver å skape en sammenligning/sammenheng mellom Næra-saken og Buchardt får så være. Denne standen finner på de forunderligste ting så lenge taksametret går. Så også i denne saken. Ordfører Ihle er rasjonell og korrekt når hun avviser taksametereier Westrums nye idiotiske anførsler. Hun bør legge det til grunn i den videre behandlingen.

Det er ikke til gunst for journalistikkens omdømme, ei heller framtid, at HA bruker ressurser for å omtale dette tullpratet fra advokat Westrum om likhetsprinsippet.

Buchardts plan er forankret i kommunale planer og i prosessens lovpålagte retnings-linjer, herunder at de blir fulgt. I Næra-saken har noen skarve grunneiere tatt seg til rette i en overbevisning om at de som eiere er hevet over loven, og at de i utgangspunktet er uangripelige. Begge slutninger hører hjemme i en paranoid verden og ikke blant oppgående og velfungerende mennesker.

Ringsaker kommune bør i den videre prosessen opprettholde sitt vedtak om rivning, og vi er ganske overbevist om at fylkesmannens vedtak vil være likelydende. Selv i en rettslig prosess, om den kommer, bør kommunen opprettholde sitt grunnsyn. Noe annet vil både skade kommunens omdømme og undergrave borgernes oppfatning av likhet for loven, eller i moderne design; individers rettsoppfatning. Og vi er overbevist om at rettens oppfatning vil være i favør av kommunen. All rettspraksis som er tilgjengelig stadfester dette.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke