Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Fra Frp til Rødt

Publisert: 26.jun.2019 12:16
Oppdatert: 26.jun.2019 14:41

Jeg skammer meg over mitt parti gjennom mange år. «Anders Langes parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep» er blitt til det motsatte.

I regjeringssamarbeid med nynorsk- og avgiftspartiene Venstre og KrF har Siv Jensen og co. sviktet partiets grunnprinsippper og solgt partiets sjel for å kunne «bygge veier», skjære ned på alle utgifter som gavner de fattige i samfunnet, la norsk næringsliv årlig tape milliarder av kroner med en uverdig svenskehandel, som nærmest oppfordrer til smugling og uærlighet.

Denne gang avholder jeg meg fra å stemme, men min sympati går til Rødt med Bjørnar Moxnes i spissen. Med ham ved roret later det til at partiet har lagt bak seg sine pubertetsdrømmer om «væpna revolusjon» og norsk folkelig drittspråk. Jeg har i friskt minne Mr. Øgrims folkelige vestkantspråk, som han og hans likesinnede en gang mente var nødvendig i sin romantiske drøm om et «parti på gølvet».

Speakers’ Corner - Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke