16. sep
 
Fra Moelv til Brumunddal
Ny videregående skole.

Publisert: 22.mar.2016 04:00
Oppdatert: 22.mar.2016 09:29

I følge HA 19. mars skal ny videregående skole bygges, og to elever fra niende klasse har fått være med å legge ned grunnsteinen. Vi gleder oss på de unges vegne, dette er flott. Det står ikke hvor den skal bygges, men det er selvfølgelig Brumunddal, byen vår i Ringsaker.

I den anledning har jeg litt moro av å mimre litt over det som er blitt flytta fra Moelv til Brumunddal i årenes løp. Herredshuset ble jo en gang bygget i Moelv for å huse den kommunale administrasjonen, og huse de kommunale møtene, kommunestyre m.m. Dette ble flytta til Brumunddal. Trygdekontoret, arbeidskontoret og sosialkontoret, det som ble til «Nav», ble også forflyttet. Likeså Teknisk etat, skattekontoret, barnevernet, Psykisk tjeneste, lensmannskontor, videregående skole og hovedkontor for biblioteket.

Da det nye kommunale medisinske senter, Tømmerli kom til Brumunddal, ble Rehabben med personale flyttet til Brumunddal. Nå skal det bygges omsorgsbolig i Brumunddal, og den planlagte omsorgsboligen i Moelv droppes. Kan noen komme på noe mer?

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke