buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Fra ute på landet

0
Publisert: 23.aug.2016 04:00
Oppdatert: 23.aug.2016 04:01

Vikingskipet ligger en snau kilometer fra dagens stasjon- Sammenlignet med andre byer vil alle alternativene for ny Hamar stasjon være sentralt beliggende. Mye av planlagt bolig- og næringsutbygging i Hamar ligger midt i mellom (Espern).

En flytting av stasjonen vil gi store attraktive områder for byutvikling. Det er vanskelig å forstå Jernbaneverkets trusler om å forsinke hele utbygging når det egentlig foreligger to alternativer som utfra økonomi og gjennomføringsrisiko er ganske like.

Hva er det de ikke forteller oss? I deres befolkningsanalyser har de i hvert fall underkommunisert Hamars betydning som regionsentrum. Bekkelaget og Ridabu er en betydelig del av «Hamar» og kommer nærmere med Vikingskipet. Det gjør også Ringsaker og resten av Hedmarken. Ringsaker har flere innbyggere enn Hamar, og Stange er ikke langt bak. Sånn er det, ute på landet.

Stange- og Løten-sokning

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat