hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Fremmedfrykt eller fakta

Publisert: 12.apr.2018 11:47
Oppdatert: 12.apr.2018 11:55

«Ap må motarbeide fremmedfrykten» er overskriften på Ronald Bradals innlegg i HA 10. april. Han sier vi har fordommer mot fremmede, -og særlig muslimer. Mon det? Islamsk terror taler for seg selv. Den er grusom og foregår over hele verden.

FNs leder for dens matvareprogram, Davis Bearsley advarer Europa mot en stor framtidig flyktningebølge som er under utvikling fra Sahelbeltet /Nord-Afrika. Der samordner nå IS de islamske terrororganisasjoner for økende islamsk terror i et område med 500 millioner mennesker. Landa det gjelder er svake, dårlig styrt, tørke, matmangel og høg folkevekst. Europas ledere er advart fra FN. Hva må gjøres? Bradal vil vel si at dette er myter og fordommer.

Viktigst av alt: Ondet må tas ved roten. Det må settes inn sterke maktmidler mot islamsk terror, og hjelp ellers må ytes til området. Dette er hjelp til selvhjelp for Europa. Vi kan ikke stikke hodet i sanden og overlate området i hendene på islam. Dette er realitet og ikke myter og fordommer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke