Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Fremskrittspartiet og bompenger

0
Publisert: 23.mar.2016 04:00
Oppdatert: 23.mar.2016 04:00

Arne Skarseth hadde nylig et innlegg i HA hvor han prøver å skape inntrykk av at Frp forsøkte å lure velgerne til å tro at vi er mot bompenger, mens vi tydeligvis er for. Jeg er visst også «en smule sleip» for «Han er i mot bompenger, men for bom her.».

Jeg kan berolige HA sine lesere at her er Arne Skarseth ikke bare «helt på jordet», men «langt utpå påskevidda». Frp og jeg er mot bompenger. Det har vi alltid vært og det vil vi alltid være.

Eneste grunn til at vi nå dessverre må stemme for på Stortinget er at vi der en del av et forpliktende samarbeid mellom H, KrF og V. Siden alle våre samarbeidsparter og faktisk alle de andre partiene på Stortinget er for at bilistene skal betale bompenger for å kjøre på statens veier, må vi dessverre forholde oss til det. Når man sitter i posisjon og i et samarbeid med andre partier, som mener noe annet enn Frp, så må man gi og ta og kompromisse.

Slik er virkeligheten som vi må forholde oss til, enten vi liker det eller ikke. Men selv om det kun er FrP som ønsker å fjerne alle bomstasjonene, så har vi ikke gitt opp kampen. Vi jobber daglig med å fjerne bomstasjoner og gjøre det billigere for bilistene ved å redusere bomsatsene. Siden Frp kom i regjering har vi fjernet bomstasjoner og redusert bomsatser tilsvarende hele to milliarder kroner. Vi har også akkurat sørget for at hele 10.000 bobileiere og 4 000 «store» biler får halvert bomtakstene sine, ved at de slipper å betale takst som lastebil. Videre jobber vi med en bompengereform som kan gi opptil 30 prosent rabatt.

Bompenger er og blir landeveisrøveri og verken Frp eller jeg har gått i bresjen for at folk skal røves, slik Skarseth påstår. Vi vil gi pengene tilbake til bilistene, men dessverre så forhindrer bla Arne Skarseth og hans Ap oss i å gjøre det. Da vi i budsjettet for 2016 foreslo å bruke 400 millioner til å dekke rentekostnader for bomselskapene, stemte Ap mot. Lokalt i Hedmark blokkerer også Ap. Skarseths fylkesparti motarbeider at vi kan få fjernet bommen på Galteud ved Kongsvinger. Jeg anbefaler Skarseth å sette seg litt mer inn i fakta om det arbeide Frp gjør mot bompenger før, han kritiserer oss på feil grunnlag.

Stortingsrepresentant og bompolitisk talsmann Frp

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke