Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Partikultur: Artikkelforfatter Helle Jordbræk fra valgkampen for to år siden med valgmaskoten, eselet «Trøbbel».
 
Fremskrittspartiet, ukultur og utmeldinger
Det har vært mye fokus på Frp og ukultur i mediene siste tid. Frp Hedmark har opplevd utmeldinger av personer som ikke vil være en del av partiet lenger.

Publisert: 24.jul.2017 14:29
Oppdatert: 25.jul.2017 06:44

Det er beklagelig og trist at flinke ildsjeler ikke ønsker være en del av vår organisasjon. Gjennom et langt liv har jeg lært meg at det finnes flere sannheter, alt ut i fra ens egen følelsesmessig oppfatning. Det er få saker vi kan påberope oss fakta med to svarte streker under svaret og det må vi vise respekt for.

Personlig kan jeg snakke for meg selv og mine inntrykk etter noen år i Frp. Med hånden på hjertet kan jeg fortelle om en fantastisk reise med Frp i ryggen med støtte, respekt og annerkjennelse på fylkesnivå og lokalt. Venner for livet har jeg fått, uavhengig av mitt politiske engasjement fremover. Påstått ukultur og baksnakking har vært tema og definitivt ikke undergravd slik enkelte påstår.

Frp lokalt og på fylkesnivå jobber kontinuerlig med å skape en god lagånd og samhold mellom medlemmene. Saker blir tatt opp på dagsordenen og diskutert i de fora de hører hjemme. Som fylkespolitiker og kontaktperson for Ringsaker og Hamar har jeg fått god følelse med hva som skjer på grasrotnivå. De beskrivelser som har vært gitt i media kan jeg ikke dele. Vi skal likevel ha en forståelse for at de som går aktivt inn i politikken er individualister som bruker fritiden sin på noe de tror på.

Det levnes ingen tvil om at man må ha et følelsesmessig engasjement for å lykkes som politiker. Demokrati kjennetegnes likevel ved retten til å være uenig med flertallet, men mindretallet må bøye seg for flertallet. Når et fåtall personer ved gjentatte anledninger har påberopt seg sannhetsserum om ukultur og baksnakking uten at flertallet forstår, da har man ikke lykkes med sitt budskap. Det er da viktig å gi en aksept at andre har en annen oppfatning enn en selv og tilpasse seg deretter.

Om en slik aksept ikke er forenlig med ens egne følelser og tro, er det tvingende nødvendig å trekke seg. Det som er trist er at sosiale medier i alle varianter blir aktivt brukt med oppfordring til boikott av partiet. Dette er ikke akseptabelt og en sammenblanding av parti og sak. I politikken er det dem som er flinkest til å markedsføre seg og sine saker som får flest tilhengere og gjennomslag. Det er ikke ukultur, men sunn fornuft og gjeldende i alle partier.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke