Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Fremtidens skole er en helhetlig skole

0
Publisert: 22.apr.2015 04:00
Oppdatert: 22.apr.2015 07:15

Vi leste denne uken den gledelige nyheten om at Hamarskolen nå har klatret opp på 8.plass blant landets kommuner. Resultatet er regnet ut etter et vidt spekter kriterier med resultater fra avgangseksamener, nasjonale prøver, frafall i videregående, utdanningsnivå på ansatte, trivsel med mer. Gratulerer til oss alle og særlig til de ansatte i skolene i Hamar. En bevisst satsing på skole i mange år gir gode resultater.

Jeg hadde gleden av å delta på Arbeiderpartiets landsmøte sist helg og var med på et historisk vedtak om å innføre heldagsskolen hvis Arbeiderpartiet kommer i posisjon i 2017. Heldagsskolen skal inneholde opplæring, skolefritidsordning, leksehjelp av god kvalitet, mat og fysisk aktivitet og også kulturaktiviteter.

Dette vil være et vesentlig bidrag til å bruke skoledagen bedre for læring og utvikling, særlig for elever som trenger mest hjelp. Og kanskje til å gi familiene ettermiddager og kvelder tilbake? Dette åpner også for at flere andre profesjoner kan arbeide tett med lærerne til beste for elevenes læring og utvikling. En sterk styrking av skolehelsetjenesten ligger også i forslaget. Dette er god politikk for en enda bedre skole.

Varaordførerkandidat Hamar Arbeiderparti

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke