17. sep
 
Fritt fram

0
Publisert: 27.okt.2015 04:00
Oppdatert: 27.okt.2015 08:21

Lederen for klokkergardsringen i Løten, var utsatt for et simpelt tyveri for en stund siden. Etter en ringkveld ble alt brodergarnet pluss nåler og sakser satt utenfor bilen hennes av et annet ringmedlem, slik det vanligvis blir gjort, for at hun skal slippe å bære ut disse tingene selv.

Uheldigvis ble hun opptatt i en samtale med klokkergardens styreformann så det tok en times tid før hun var klar til å dra hjem. Da hun kom ut var to av fire ting forsvunnet. En vedbag med brodergarn pluss en kurv med nåler og sakser var vekk. Nå kan man tenke at det er da ingen ting å lage leven om noe brodergarn og nåler/ sakser. Brodergarnet har vært samlet og sortert gjennom 15 år. Nålene og saksene var hennes private.

Så alt i alt ble det et stort tap for klokkergardsringen som hadde brukt flere år på å samle garn og sortere dette. Det er utrolig ergerlig at slike ting skjer for det er jo ikke noe som kan omsettes i kontanter og kan bare brukes av personer som driver med håndarbeid i stor skala.

Min oppfordring til dem som har tatt disse tingen er å levere dem tilbake for det er absolutt behov for dette i klokkergardsringen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke