17. sep
 
Frivillighet i handling
Hamar-valget.

Publisert: 01.sep.2015 04:00
Oppdatert: 01.sep.2015 09:26

Hamar Ap har de siste fire årene, i godt samarbeid, styrket frivillig sektor i Hamar. Vi har blant annet styrket Hamar frivilligsentral, Velferdsentralen for eldre og startet opp kommunens egen «Frivillighetens dag», hvor alle lag og foreninger kan vise seg frem for kommunens innbyggere. Gode rammevilkår for de som driver med frivillighet er en viktig sak for oss.

Frivillige organisasjoner, pårørende og andre innen blant annet kultur og idrett er viktige bidragsytere for å kunne gi innbyggerne gode tjenester og gode tilbud på fritiden. For eksempel er barneidrett og kulturaktiviteter for barn og unge drevet av mye god frivillighet, og en enorm innsats av mange foreldre. Vi mener at relativt beskjedne midler utløser frivillig arbeid tilsvarende et titalls stillinger i kommunen.

På lista til Hamar Arbeiderparti stiller 42 kandidater som alle har bidratt mye til frivillige arbeid. Vi har kandidater som er trenere, tilretteleggere og foreldrekontakter i håndball, fotball, orientering, kunstløp, ishockey, skateboard, musikk, korps, langrenn, foreldreutvalg, dugnader, velforeninger, bistand og mye annet. I tillegg legger vi ned mange timers innsats i det politiske arbeidet – og det er derfor vi stiller til valg. Vi vil gjøre vår innsats for å sørge for at Hamar blir et enda bedre sted.

Ønsker dere handling i frivillighetspolitikken, utført av innbyggere med både politisk erfaring og til sammen lang erfaring fra ulike lag og foreninger? Ja da er Hamar Arbeiderparti partiet du bør stemme på 14. september.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke