Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Frp, Folkeaksjonen og strandsonen

0
Publisert: 01.mar.2016 04:00
Oppdatert: 01.mar.2016 04:00

Erling Behrens og Tor André Johnsen går HA 26. februar sterkt ut mot Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar og undertegnede. Bakgrunnen er mitt leserinnlegg 15. februar som jeg skrev som en reaksjon på et intervju i HA 9. februar.

Der står det: «Johnsen selv minnet om kravet han tidligere har stilt for at Jernbanen kan bygges noenlunde langs dagens trasé. _Det er at det må bygges tunnel fra Bryggeriet, sier Johnsen.»

Dette var bakgrunnen for mitt leserinnlegg. Hvis dekningen i HA er upresis, beklager jeg selvsagt det, men da burde den nok vært korrigert for å unngå misforståelser. Problemet er at verken kulvert over Mjøsbukta eller en tunnel fra Bryggeriet redder byens front mot Mjøsa eller strandsonen.

At Behrens og Johnsen skriver i overskriften at «Hamar Frp vil ikke ofre strandsonen» er meget gledelig for alle oss som ønsker en jernbanefri strandsone for kommende generasjoner i Hamar.

Folkeaksjonen for jernbanefri strandsone i Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke