hacklink
17. sep
 
Frp har sagt nei
Flyktningsituasjonen.

Publisert: 09.sep.2015 04:00
Oppdatert: 09.sep.2015 11:28

Vi ser dessverre tragiske situasjoner for mange mennesker rundt om i verden. Det er veldig mange å hjelpe, og det er nok stor sjanse for at mange mennesker også i andre land kommer til å trenge hjelp etter hvert når man ser blant annet hvordan terroristgruppen IS holder på. Måten å hjelpe på er et stort diskusjonstema. I Norge har man valgt en overbudspolitikk over alle støvelskafter.

Vi sa nei til en eneste en. Hvorfor? Disse flyktningene begir seg for det første ut på en veldig farefull båtreise. Dette menneskehandel i stor stil, som vi ikke vil være med å opprettholde. Vi vet at mange har dødd underveis for at denne galskapen ikke er blitt stoppet. Hva vet vi om de som kommer inn til landet vårt. Hvor mange av dem er kriminelle eller terrorister? Hvem har kontroll?

Etter hvert skal fordelingen til kommunene skje. Hvem skal ha hvem og hvor mange skal man ha? Ringsaker har sagt ja til å ta i mot inntil 45 årlig. Hvor mange har vi egentlig mulighet til å ta i mot i Ringsaker når det gjelder fremskaffelse av boliger, barnehageplasser, skoletilbud, lege og helsehjelp, tolker og diverse for disse menneskene?

Et visst pengebeløp følger med for de som kommer inn nå i inntil 5 år, men hvem må stå for kostnadene til barna som kommer til etter hvert og for alle de som kommer inn nå etter at disse 5 årene er gått? Hvordan er dette tenkt finansiert i Ringsaker? Dette krever Ringsakers befolkning svar på. Ringsaker Frp som det eneste partiet i Ringsaker ser mange betenkeligheter med dette, så vi har sagt et klart nei til å ta i mot flyktninger .

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke