Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
22. sep
 
Frp-måneden desember

0
Publisert: 29.des.2015 04:00
Oppdatert: 29.des.2015 03:59

Desember er fin måned, til tross for lite snø regner jeg med at de fleste har sørget for å spise godt samt få og gi mange flotte gaver. Desember er frihetens måned, vi har friheten til å beholde litt mer av våre egne penger sånn at vi kan skjemme bort de vi er glad i. Vi har friheten til å handle når vi vil, også i butikker på over 100 kvadratmeter på søndag. Næringslivet er fornøyd, butikkene spetter champangen for ny salgsrekord nesten hver eneste år.

Jeg er glad for at det finnes et parti som ønsker desember året rundt, med halv skatt, søndagsåpne butikker, giverglede og næringslivsfest. Rett før jul var det utskiftninger i regjeringen. Den nye kulturministeren fortalte at hun hadde lagt forslaget om søndagsåpne butikker i en skuff. Det er jo litt komisk da, at dette kommer i desember, måneden hvor alt er søndagsåpent, og ingen klager.

Grunnen til at vi har søndagsåpent i desember er jo denne julestria, hvordan ellers skulle folk ha rukket alt før jul? Det er faktisk 11 andre måneder å handle julegaver på, seks andre dager i uka i desember å handle inn maten på. Akkurat som det er seks andre dager i uka å handle på resten av året. Jula kommer faktisk på akkurat samme tid hvert eneste år, akkurat som vi er klar over at søndagen kommer hver eneste uke.

Hvorfor er det ingen som står fram og forteller hvor forferdelig de har det i desember. Butikkene er åpne og de søker julehjelp for å dekke inn den ekstra dagen i uken, og den tiltagende trafikken. Hvorfor er det noen som søker på disse stillingene, det må jo være helt forferdelig å jobbe i julen?

Sannheten er at noen faktisk ønsker å jobbe litt ekstra i julen, også på søndager, de har derfor ingenting å klage over. Folk flest liker friheten de har i desember hvor de beholder mer av sine egne penger, og kan handle på den butikken de vil, når de vil. Den samme friheten folk flest opplever i desember vil Frp ha året rundt.

Fylkestingsrepresentant Hedmark Frp

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke