17. sep
 
Frp med «svin på skogen»

0
Publisert: 29.des.2015 04:00
Oppdatert: 29.des.2015 03:59

Over fem tusen flyktninger/migranter rant inn på sykler fra Russland over Storskog i Finnmark på tre-fire uker nå i høst. Dette kunne vært totalt unngått om regjeringen hadde lyttet til de forslag Russland hadde i denne saken. Stortingsrepresentant og utenrikspolitisk talskvinne i Senterpartiet (Sp) Liv Signe Navarsete gir justisminister Anders Anundsen en skikkelig politisk ørefik for at han «sov i timen» mens flyktningene toget inn i tusentall på sykler fra Russland og inn i Norge.

Nå bruker regjeringen store pengebeløp og ressurser ellers for å få de fleste av disse flyktninger/migranter tilbake over grensen og inn i Russland. Justisministeren og Frp har sine «svin på skogen» i denne saken og må gi sin forklaring til Stortinget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke