hacklink
buy instagram followers
19. sep
 
Frp og Johnsen vil selge Dovrebanen

Publisert: 25.aug.2017 00:03
Oppdatert: 25.aug.2017 00:15

I Hamar koker debatten fortsatt i HA og på Facebook. Erna, Jan Tore og Jon Georg stilte opp på Dampskipsbrygga for å formidle sitt syn i plasseringsdebatten og la vekt på at regjeringa går for øst. Champagnekorkene gikk som salutt i været hos tilhengerne i Nåelleraldri. De stakkars, var nok litt raske. De hørte ikke i jubelbruset neste setning som lød: «men det må til ytterligere utredninger.» Tilhørerne oppfatta at dette kanskje bare var en ren formalitet og med ei regjering som er mot byråkratisk langtidsbehandling så kunne dette løses med ett pennestrøk. Sannheten fulgte – avgjørelse etter valget.

24. august helles mer kaldt vann i blodet. Einar Busterud maner til ro og gir uttrykk for at avgjørelse innen ett til ett og et halvt år.

Men la oss gå videre i føljetongen Dovrebanen/InterCity gjennom Hamar. Som tittelen illustrerer så vil Frp og Johnsen selge NSB AS og for vår region er det Dovrebanen. Skal selges ut av fellesskapets eie og det følger flere statsbedrifter i porteføljen.

Jeg tenker litt på morran over hvorfor Frp og Johnsen har flagga øst som sitt valg i debatten på Hamar. Så slår det meg, de har uttalt det galt, de mener selvfølgelig vårt standpunkt er Østen. Det har jo allerede meldt seg en interessent som kjøper, nemlig et selskap fra Hong Kong.

Godt å bli kvitt eierskap, fast ansatte, tariffavtaler, pensjonsrettigheter og satse på eiere som skalter og valter med folks liv og arbeidsplasser framover.

Hva slags «folkeparti» Frp er og for hvem skjønner jeg fortsatt ikke etter at de har deltatt i politikken over 40 år. Jeg tror som en del andre på at det er på tide med et skifte og håper på at de stopper galskapen med salg av vårt felleseie.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke