buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Frp-topper med klar tale til Erna Solberg

Publisert: 07.aug.2018 12:27
Oppdatert: 07.aug.2018 12:27

Nestleder i Stortingets utenriks- og forsvarskomité, Christian Tybring-Gjedde, har like klar fordømmelse av partikollega statsråd Per Sandbergs opptreden i Iran-saken som stortingsrepresentant og iraner Mazyar Keshvari uttrykte. Tybring-Gjedde kritiserer statsminister Solberg sterkt, som får seg til å si om Sandberg at «det er lov å gjøre feil», og ferdig med det. «Det må jo være en eller annen grense for hvor store feil man kan gjøre», sier Tybring-Gjedde. Svært mange er enige med ham. Statsråder må med sitt store politiske ansvar, «tenke med rett hode» til enhver tid. Det må også statsministeren forlange! Hun må ha såpass klarsyn at hun ser og innrømmer at hennes statsråd, Frps Per Sandberg, har gått rett i «honningfella», og ikke opptre som hun har gjort. Det er å håpe at Frp-leder Siv Jensen viser større ansvar i denne saken enn statsministeren har gjort.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat