15. sep
 
Frps bagatellisering

0
Publisert: 27.aug.2015 04:00
Oppdatert: 27.aug.2015 07:13

18. august anklager Erling Behrens, ordfører Aspeli for å drive skremselspropaganda. Dette er et tafatt forsøk på å bagatellisere virkningen av hva de ønsker å gjennomføre og det er et hån mot kommunens ansatte. Samme om du kaller det en «utfasing… og ved naturlig avgang» eller «masseoppsigelse». Det å komme med påstanden om at kommunens 260 administrative ansatte gjør en så lite mengingsfull jobb, at de kan kuttes med 200 årsverk, er hårreisende. Hva er det Erling Behrens tror de gjør i Rådhuset? Tvinner tomler?

Dette viser både liten innsikt i kommunes virke og den lille reelle gjennomføringsevnen til Frp Hamar. Det å konkurranseutsette kommunens tjenester, vil i beste fall bety, for de ansatte innen disse tjenestene, virksomhetsoverdragelse. Dette vil igjen si at de ikke lengre er ansatt hos Hamar kommune. Vet egentlig Erling Behrens hvor mange mennesker det er snakk om, som ikke lengre vil være ansatt i Hamar kommune om Frp får gjennomslag? Hvor mange må det være før masseoppsigelse er en passende beskrivelse?

Fagforbundet Hamar deler Morten Aspeli sin bekymring til Frp-utspill 12. august og mener Frps tilsvar 18. august er en ren bagatellisering.

Ungdomstillitsvalgt i Fagforbundet avd. 139 Hamar

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke